• driversdays

  Wie zijn wij?

  Onderstaande artikelen zijn niet meer (volledig) van toepassing. 

  publicatie van 4 maart 2016

  DriversDays gets more social!

  DriversDays is al langere tijd actief op het web. Eerst alleen met een website en een forum. De tijd verstreek en Facebook en Twitter werden al snel bekende plaatsen om ook informatie van DriversDays te vinden.
  De wereld van social media draait op volle toeren en heeft weer vele nieuwe manieren van communiceren geïntroduceerd. Als track day organisatie willen we ook graag buiten onze track days contact houden met onze rijders. Via Instagram posten we met grote regelmaat tegenwoordig foto’s van onze track days. Dus neem je bij ons deel dan kan je maar zomaar met je auto voorbij komen op ons Instagram DriversDays account!
  En we gaan verder, we hebben ons voorgenomen ook meer bewegende beelden te gaan delen met onze achterban. Ons YouTube kanaal is inmiddels een feit. Hierop hebben we vast een kort filmpje gezet wat is opgenomen op Spa Francorchamps.
  Wat gaan we nog meer doen? We gaan live uitzenden via Periscope op onze track day dagen. Dit is leuk voor de thuis blijvers die kunnen er dan toch even bij zijn. Daarnaast blijft de Periscope uitzending nog 24 uur beschikbaar via onze Periscope account dus ook als deelnemer heb je de kans om te kijken of je in de uitzending zat. Wij zullen onze uitzendingen ook altijd vermelden via Twitter.
  Meer informatie over DriversDays vind je op onze: www.DriversDays.nl. Voor vragen mail naar: info@DriversDays.nl

  driversdays
  Publicatie van 5 februari 2016

  Drivers Days staat voor vol gas gezellig met elkaar racen.

  Drivers Days bestaat sinds 2004 en is in de afgelopen 10 jaar gegroeid. We zijn met recht volwassen geworden maar “spelen” met auto’s blijft onze hobby! In het begin organiseerden we dagen omdat we het gezellig vonden om samen met anderen te racen. Bijkomende zaken, keuren ten behoeve van de veiligheid, orde op de baan en de broodnodige administratie, daar lag ons race hart niet. Inmiddels is de nadruk steeds duidelijker ook komen te liggen bij de zogeheten hygiënefactoren. Wij willen onze deelnemers een dag genot op het circuit aanbieden. Wij zorgen ervoor dat dit gestructureerd gebeurt en dat alle deelnemende voertuigen van een bepaald niveau zijn zodat de technische veiligheid is geborgd. Door gezamenlijk, zonder helmen op, in de ochtend een briefing te volgen weet je ook wie er naast je voorbij komt (of wie je inhaalt). Zoals tijdens de briefing ook altijd wordt benadrukt: er valt hier vandaag niets te winnen alleen te verliezen!
  Is het dan allemaal zo serieus? Nee, het fun gehalte staat absoluut voorop! Samen met elkaar door de bocht (net als bij de DNRT; samen plezier beleven aan de sport). Wat voor rijderspubliek komt er op onze trackdays af? We mogen ons gelukkig prijzen met een grote groep zeer ervaren deelnemers. We hebben meerdere deelnemers die onder andere in de Mazda MaX5 Cup, E30, Sport en Supersport klasse van de DNRT uitkomen. Ook trainen er mensen bij ons die rijden op zogenaamde publieksevenementen. En ben je onverhoopt wat te enthousiast en kan je je bolide niet op de baan houden; dan zijn er altijd mederijders in de buurt om samen te kijken hoe we het euvel weer kunnen oplossen. In veel gevallen zijn deze speciale enthousiastelingen later op de dag gewoon weer op de baan te vinden.
  Wat gaan wij het komend seizoen doen? Net als voorgaarde jaren hebben wij weer een mooie afwisselende kalender samengesteld. De circuits van Zandvoort, Nurburgring (GP Strecke) Spa en Assen staan dit jaar in ieder geval op de kalender. Wil je nog lekker even voor de wedstrijden uit je auto testen of wil je de winter- blues uit je racer halen? Kom dan gezellig op 18 maart deelnemen op Circuit Park Zandvoort. We ontmoeten je graag!
  Meer informatie vind je op onze website: www.DriversDays.nl.

  driversdays

  driversdays
  driversdays