Nissan 200SX S14a

Nissan 200SX S14a (met kenteken)

Ik heb met de auto enkele jaren TimeAttack NL gereden. En mag ook graag driften met deze auto. Ik ben altijd op zoek naar snelheid en optimaliseren van de technische mogelijkheden van de auto. Ik verkoop de auto omdat ik niet meer aan racen toe kom.

De auto is super snel en technisch goed. Uiterlijk kan wel weer wat aandacht gebruiken.

Specs van de auto:

Bak aan vermogen: 380 pk, 620nm
Garret T28 rs turbo, 720 cc injectoren
Dayama veersysteem (elektronisch verstelbaar)
Tarox 6puck voorremmen
Skyline achterremmen
Apexi boostcontroller
Apexi powerfc
FM intercooler, hks luchtfilter, bov blitz
Rockerarmstopper
Racelogic traction / launch control
18 inch velgen, 235 voor / 265 achter
Banden toyo R888
FIA kuipstoel en gordels
Volledig gelaste rolkooi (chromolibdeen)
En nog veel meer

In 2014 heb ik mijn SX voorzien van een nieuwe SR20 met Garrett “Disco Potatoe” op E85 met ruim 380PK, 620 nm. Naast de vermogens upgrade is ook de rest van de auto flink aangepakt. Hij staat op Dyama vering met elektrisch verstelbare dempers, en om de snelheid er weer uit te halen is aan de voorzijde een Tarox 6pot bigbrake kit gemonteerd. Ook is er een volledige rolkooi in gelast en heb ik de auto verder aangepast om aan de regelementen van TimeAttack te kunnen voldoen. Auto is gemapt op E85 brandstof.

Bouwjaar 1999, in 2007 geimporteerd en op kenteken gezet. Auto is rechtsgestuurd (afneembaar stuur). Momenteel heb ik de auto geschorst en zit er geen APK op. Eventueel te koop met 2 setjes extra driftvelgen.

Bel voor meer informatie (soms moeilijk bereikbaar ivm werk. Stuur dan even appje (of laat voicemail achter) en dan bel ik je terug).

Contact:
Marco van Hal familievanhal@live.nl 0647210414