Fiat 500

Circuit klaar gemaakte auto(Engstler motorsport Duitsland), heeft deelgenomen aan 24h races op de Nürnburgring(publicatie in AutoBild), daardoor toelatingspapieren(24h homologatie met Deutsche Motor Sport Bund wagenpas) voor de Nürnburgring(verlopen)
Volledig gedocumenteerd(taxatierapport aanwezig uit dec.2019 waarde 23.900,–), nieuwwaarde circa 43.000,–.
Het betreft dus een compleet omgebouwde Fiat 500 1.4i Sport, de auto is omgebouwd in 2008 door Engstler Motorsport voor 24H race op de Nürnburgring, de auto heeft een wegtoelating, onder andere zijn de volgende aanpassingen gedaan: Bodykit van CARZONE gemonteerd, BMC carbon luchtfilterbox, volledig aangepaste motorelecktronica, aangepast uitlaatsysteem(incl uitlaatspruitstuk) met sportkatalysator, Engstler 15Inch wielenset, Sahler 4punt gordels met König racekuip, Alcon remsysteem met 290mm remblokken, OMP brandblussysteem, Carbon deurpanelen(i.v.m. volledig leeggehaalde deuren en ramen veriwjderd(excl. voorraam rest is plexi), KW wielophangingen/onderstel, en nog vele meer aanpassingen.
De auto is tot 2019 enkele malen door Engstler motorsport zelf ingezet, daarna door een particuliere berijder alleen nog enkele malen voor Trackdays gebruikt, wij vinden de km.stand daardoor aannemelijk echter kunnen we dit niet garanderen.
Alles loopt en draait goed, en na een onderhoudsbeurt zo inzetbaar voor het circuit!
Kortom wilt u beginnen met het racen op een circuit of de auto voor trackdays gebruiken is dit een geweldige auto om mee te starten!

Wij nodigen u van harte uit deze geweldig leuke circuit auto eens te komen bekijken.

Contact:
AutoWijma Info@autowijma.nl 0582121314